AluMat - 80 W/m² til trægulve

Heat-com ALUMat el gulvvarme til træ, parket og laminatgulve, har en tykkelse på kun 1,8mm, når man lægger el gulvvarme til trægulve, så er det vigtigt at bruge en termostat, som både måler temperaturen i luften og gulvet, her vil vi anbefale HC10 termostaten.

Heat-com giver 10 års garanti på Alumat el gulvvarme.

Før man lægger ALUMat el gulvvarme er det en rigtig god ide at bruge reflektor-plader i 3 eller 6mm, reflektor-plader holder kulden væk som kommer op fra gulvet, og dette giver en stor besparelse, som uden tvivl hurtigt sparer sig hjem.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. sideGenvej til gulvvarme

AluMat gulvvarmemåtte er til alle gulve af træ, laminat og parket.
Fylder mindst og er nemmest at lægge

Alene tykkelsen på kun to millimeter gør denne gulvvarmemåtte helt speciel.
Dertil kommer, at det for trægulve er den første glas-fiber-armerede folie, som også har indbygget jordforbindelse. Man skal derfor ikke være meget af en handymand for selv at lægge denne løsning på gulvvarme i huset, når blot man husker at lade elinstallatøren få det sidste ord. AluMat måtten indgår i det totale gulvvarmesystem fra Heatcom i Middelfart. Måtten består af 2-lags aluminiumsfolie på glasfibervæv, som ligger fuldstændig plant, når den er rullet ud. Måtten må ikke afkortes men kan klippes og vendes, så den passer til rummet, hvorefter banerne fastgøres til hinanden med stykker aluminiumstape, der også følger med. Varmefordelingen er perfekt, og man behøver ikke at have mere end tre grader højere temperatur i gulvet end den, man ønsker i rummet.

En termostat med gulvføler styrer temperaturen til det ønskede. Og selvom der her er tale om elvarme, koster det ikke en herregård at opretholde et behageligt indeklima. For eksempel koster det årligt ca. 900-1000 kroner at holde et 10 m2 stort gulv lunt.

10 års garanti Heatcom har et bredt sortiment af varmekabler og – måtter produceret i markedets højeste kvalitet. Der ydes i 10 års garanti på AluMat, der leveres i 14 forskellige standardlængder, som passer fra 1 og op til 10 kvadratmeter.
Ved arealer på mere end 10 kvadratmeter, lægges der blot én eller flere AluMat ud så ca. 90 % af arealet dækkes. Alle Heatcom’s produkter og fås med tilhørende installationsvejledning. AluMat og tilbehør fås hos Medialys.dk. Alternativt så tag en snak med din lokale el-installatør. Nærmere oplysninger på www.heatcom.dk og tlf. 63 41 77 77.

Billedtekster:

AluMat måtten tilpasser rummet ved at klippe alu-folien over, når den når væggen. Kablet må dog ikke klippes over.

Parketten, trægulvet eller laminaten lægges direkte oven på AluMat måtterne.Medialys.dk • Ålevej 32 • 9681 Ranum • Danmark

Send en mail ved spørgsmål, dem svarer vi på så hurtig vi kan.

CVR: 33244681
E mail.  salg@medialys.dk

Alle priser er incl. moms på Medialys.dk

Sidst opdateret 24-3- 2015

Fragtpriser.

0 -500,- = 60,-

500 - 1500,- = 30,-

over 1500 gratis fragt

Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.Se de nye møbelspot med LED

Se de nye LED GU10 pære fra Nordtronic

Se også vores Netbutik med el gulvvarme www.Dansk-elgulvvarme.dk