FiberLys

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. sideVælg mellem LED eller Halogen fiberlys box og lav en stjernehimmel. Vores fiberlys box til stjernehimmel har vi importeret direkte fra fabrikken, det er kvalitets produkter.

Man kan lave mange forskellige stjernehimmel det er kun op til ens egen fantasi. Disse to enheder er de mest almindelige til privat brug, men kan også bruges til forretninger eller kunst udstillinger, som skal have en kvalitets stjernehimmel.

Montage af fiberlys

Når man skal montere Fiberlys kan det gøres på mange måder, vi vil dog anbefale at man tager alle fibrene ud af adaptoren, og hænger dem op over 2 - 3 kroge, som man har sat fast i det gamle loft, så de hænger i guilanter ned fra loftet. Tag derefter en af gangen, og træk den frem til det borede hul, og stik den igennem hullet, evt. bind en lille knude så den ikke trækkes ud igen.

Skal man lave lidt lys differance med fiberlyset, så kan man med en kniv, ridse lidt på fiberen, så vil lyset i enden være lidt mindre end hvis de var komplette ( uden ridser ).

Har I flere spørgsmål vedr. fiberlys og montage af disse, så er alle velkommen til at ringe ind eller sende en mail på salg@medialys.dk
Medialys.dk • Ålevej 32 • 9681 Ranum • Danmark

Send en mail ved spørgsmål, dem svarer vi på så hurtig vi kan.

CVR: 33244681
E mail.  salg@medialys.dk

Alle priser er incl. moms på Medialys.dk

Sidst opdateret 24-3- 2015

Fragtpriser.

0 -500,- = 60,-

500 - 1500,- = 30,-

over 1500 gratis fragt

Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.Se de nye møbelspot med LED

Se de nye LED GU10 pære fra Nordtronic

Se også vores Netbutik med el gulvvarme www.Dansk-elgulvvarme.dk