Artikel om halogenpærer

Halogenpærer til alle former for belysning

Halogenpærer har en længere levetid end standart- glødelamper, giver mere lys for samme energi, og takket være halogen-cyklus-processen vedligeholdes lyskvaliteten igennem hele sin levetid, Halogenpære kan dæmpes, så belysningsniveauet kan justeres til ethvert behov. Halogenpærer findes for 230V, og kan derfor kobles direkte på 230v netspænding uden en transformer samt også som lavvolt-versioner for 12V spænding. Den sidstnævnte kræver dog en transformer for at kobles på 230V netspænding.

De specielle fordele ved lavvolt- halogenpærer er den kompakte størrelse, gode reguleringsegenskaber og muligheden for at designe små og mere attraktive armaturer. lavvolt halogenpærer findes med eller uden reflektor.

I mange anvendelsesområder anvendes der koldlys-halogenpærer, som sender op til 66% af varmen bagud gennem spejlrefktoren, så de belyste obljekter og mennesker ikke udsættes for så meget direkte varme.

Halogenpære opererer med en glødetråd ligesom glødelamper. En tråd af det robuste metal tungsten er monteret inde i glaskolbe fyldt med en neutral gas og skaber hvidt lys ved elektrisk strøm. Dette resulterer i en generering af lys og varme. Men under normale omstændigheder vil glødetråden fordampe og sætte sig som en sort film på indersiden af kolben ( sværtning ) i halogenpæren.

For at reducere sværtningen er der lavet nogle forbedringer:

A) Mængden af tungstengas er øget.

B) tilføjelse af halogengas.Dette giver den såkaldte halogencyklus, som reducerer sværtning på glaskolbens inderside af fordampede tungsten-partikler og sikrer et konstant lysudbytte i halogenpærer.Alt i alt om halogenpærer1. Mere lys for samme energiforbrug på grund af højere glødtrådstemperatur i halogenpæren.2. Længere praktisk levetid på grund af kuntinuerlig fornyelse af glødetråden i halogenpærer.3. Konstant lysudbytte gennem hele levetiden, når der ikke længere sker sværtning på indersiden af kolben.4. Kompakt konstruktion for at opfylde kravene til Cyklusprocessen i alle halogenpærer.

Halogenpærer findes i 230 volt, og kan kobles direkte på 230 volt netspænding uden brug af transformer Halogen lyskilder med karakter og den helt rigtige stil kan være vanskelig at finde, men hos Medialys.dk kan vi give dig en kyndig og professionel vejledning.

Hos os er :

Ingen bestilling/forespørgsel er for stor eller lille, da vi i kraft af et veludviklet netværk kan skaffe kvalitetslamper, herunder et stort udvalg af halogenlamper, halogenpærer, alt sammen til favorable priser.
Medialys.dk • Ålevej 32 • 9681 Ranum • Danmark
Send en mail ved spørgsmål, dem svarer vi på så hurtig vi kan.

CVR: 33244681
E mail.  salg@medialys.dk

Alle priser er incl. moms på Medialys.dk

Sidst opdateret 24-3- 2015

Fragtpriser.

0 -500,- = 60,-

500 - 1500,- = 30,-

over 1500 gratis fragt

Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

Se de nye møbelspot med LED

Se de nye LED GU10 pære fra Nordtronic


Se også vores Netbutik med el gulvvarme www.Dansk-elgulvvarme.dk