Lyskilder Philips

Philips mærkevareposition.At forbedre miljøet inden for de professionelle anvendelsesområder er kernen i alle Philips- produkter. Det professionelle marked stiller i stigende grand mere avancerede krav til belysning.
Det er ikke længere nok at opnå godt kvalitetslys. Det er et krav at kunne gøre belysningsanlæggene mere økonomiske.
Det er derfor særdeles vigtigt at kende de samlede driftsomkostninger for at et eksisternende belysningsanlæg. de to største poster i driftomkostningerne er strømforbrug og vedligeholdelse.

Philips har derfor udviklet konceptet MASTER, som er baseret på, hvordan man uden at gå på kompromis med lyskvalitet kan opnå højest mulig energieffektivitet og samtidig forbedre driftsikkerheden og dermed sikre, at gruppeudskiftning bliver både praktisk og økonomisk fordelagtig.

For at gøre det nemmere for kunden at beslutte hvilken produkt der bedst opfylder behovet, bestræber vi os på at fremhæve de enkelte produkts særlige egenskaber (f.eks. levetid, energiforbrug, farvegengivelse, anvendelseområder) i vores produktbeskrivelser og produktpakninger.

Her er er en beskrivelse over farven og hvor de kan bruges.

Farverne.

865: Kold hvid - dagslys


Printarbejde, grafisk branche, eletromekanisk samlebånd, tekstilfabrikant, farvekontrol.

840: Neutral hvid


Tekstiler, læder, kosmetik, frisør, Printarbejde, grafisk branche, udendørs, kød, detailforretning, sport, spil, papirvarer, foto, ure, smykker, farvehandel, farvekontrol, kontor, undervisningsområder,

830: Alm. varm hvid


Møbler, gulve, kosmetik, firsør, kontor, udendørs, kød, sport, spil, papirvarer, foto, ure, smykker, møderum, undervisningsområder, boghandel.

827: Meget varm hvid


Detailforretninger, kosmetik, frisør, møbler, gulve, møderum, boghandel, boliger, resturanter.

965: Kold hvid - dagslys


Farvehandel, dyr m.m, filmproduktion, udendørs, grafisk branche, farvekontrol.

De sidste år har Philips`udvikling af kompakte damplamper stærkt øget mulighederne og brugsområderne for disse produkter. Kompakte damplamper har samme fordele og engenskaber som traditionelle damlamper men nu er yderligere reduceret i størrels og fås i lavere wattage.

Damplamper er særligt velegnede til belysningsinstallationer, som kræver kompakte lyskilder med stor effekt, høj lysudbytte og lang driftslevetid. der er et stort antal forskellige damplamper til ethvert behov. Se hele Philips-belysning menu

t

Medialys.dk • Ålevej 32 • 9681 Ranum • Danmark
Send en mail ved spørgsmål, dem svarer vi på så hurtig vi kan.

CVR: 33244681
E mail.  salg@medialys.dk

Alle priser er incl. moms på Medialys.dk

Sidst opdateret 24-3- 2015

Fragtpriser.

0 -500,- = 60,-

500 - 1500,- = 30,-

over 1500 gratis fragt

Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

Se de nye møbelspot med LED

Se de nye LED GU10 pære fra Nordtronic


Se også vores Netbutik med el gulvvarme www.Dansk-elgulvvarme.dk