Nedgravningsspot

17 vare(r)

pr. side

17 vare(r)

pr. side



Negravningsspot med LED – Flotte nedgravningsspot 230 volt. Lav en flot indkørsel eller terrasse med nedgravningsspot, de mange flotte nedgravningsspot kan monteres med LED pærer, så man ikke får et kæmpe el chok når man modtager sin el regning.

Lav en terrasse med negravningsspot – det kan nemt laves som en billig løsning. På medialys.dk har vi fundet et udvalg af flotte nedgravningsspot til både halogenpærer, lavenergipærer og de helt billige LED pærer. En nedgravningsspot kan monteres i fliser, i brædder på terrassen eller i græsplænen, hvor de f.eks. skal lyse et flot træ op. Vil man være sikker på at ens el-regning ikke løber løbsk, skal man vælge en nedgravningsspot med LED, et sådan sæt nedgravningsspot + LED pære kan i dag købes for omkring 200 – 250 kr.

Nedgravningsspot med en LED pære – Køb nedgravningsspot til 230 volt.

De fleste vil i dag have nedgravningsspot med LED pære, og vælger man den løsning, vil vi anbefale man vælger nedgravningsspot til 230 volt. Alle nedgravningsspot tåler op til 2 tons tryk.

Husk altid at smørre skruerne ind i fedt, så kan de løsnes igen flere år efter monteringen.

For at bevare nedgravningsspottens flotte look, bør de behandles med VD40 olie 1-4 gange om året, alt efter hvor man bor, VD40 olie hindre brune pletter på den rustfri overflade, påsmøres med en fnugfri klud.



Tryk med musen på billedet, og der kommer flere oplysninger om produkterne.

Tlf. 98 66 36 06 E-mail: salg@medialys.dk

MVH

Kundeservice



Negravningsspot og montering.

Når man skal montere nedgravningsspot, er der flere ting, som man bør gøre.

1. Husk altid, at få jordledningen med rundt, og det er vigtigt, at den også monteres i alle nedgravningsspottene. Ledningen skal være fastmonteret i bygningens tavle.

2. Når man skal nedsænke nedgravningsspot i jord / sand eller lignende materialer, er det en god ide, at have små sten omkring nedgravningsspotten. Disse små sten dræner regnvandet væk hurtigt, og man undgår fugt eller vand i spotten.

3. Kablet afisoleres i den rigtige længde, og skubbes op igennem forskruningen. Denne spændes fast omkring kablet og slutter tæt. Det vil være en rigtig god ide at bruge lidt silikone, både på indersiden, men også på ydresiden af forskruningen. Så er man sikker på, at nedgravningsspotten er tæt. Der skal ikke meget vand / fugt til før spotten er ødelagt eller Hpfi relæet slå fra, hvilket giver flere omkostninger.

4. Når alt er monteret i nedgravningsspotten, lægger man glasset på plads. Derefter toppladen på. Vær sikker på, at glasset lægger rigtigt. Derefter mangler man bare at skrue de sidste skruer i låget, men her er det vigtigt at bruge fedt på skruerne, da de ellers kan sætte sig meget fast.

5. Brug aldrig anden pære end producenten anbefaler.




Medialys.dk • Ålevej 32 • 9681 Ranum • Danmark

Send en mail ved spørgsmål, dem svarer vi på så hurtig vi kan.

CVR: 33244681
E mail.  salg@medialys.dk

Alle priser er incl. moms på Medialys.dk

Sidst opdateret 24-3- 2015

Fragtpriser.

0 -500,- = 60,-

500 - 1500,- = 30,-

over 1500 gratis fragt

Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.



Se de nye møbelspot med LED

Se de nye LED GU10 pære fra Nordtronic

Se også vores Netbutik med el gulvvarme www.Dansk-elgulvvarme.dk