Quick Install halogenspot

Quick Install halogenspot - halogenspot direkte i isolering

Nu serie af halogenspot som må monteres direkte i isoleringen.

Quick Install halogenspot, skrues om på samme måde som en forfradåse, en laske kommer frem og griber fast i loftet, og trækker Quick Install halogenspotten op på plads.

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. sideHalogenspot monteret i isolering.

Hos medialys.dk finder man en række flotte halogenspot, som kan monteres direkte i isoleringen. Vi byder på halogenspot med en indbygningshøjde fra 63mm til 100mm.

Alle vores halogenspot på 63mm i indbygningshøjde kan bruges hvor man lave Lægte / forskalling og loft, og hvor dampspærren er over lægten, her er der plads til at bygge halogenspotten op uden man bryder dampspærren.

Vores halogenspot fra Nordtronic er beregnet til montage direkte i isolering. Alle Nordtronic halogenspot har et hulmål på ca. 75mm, vi har her på siden hulbor som passer til alle disse halogenspot.

Alle de halogenspot med GU10 fatninger kan monteres med en LED lyskilde. I dag findes der et hav af LED lyskilder som er i en rigtig god kvalitet, Her kan nævnes Philips LED lyskilder, men også LED pærer fra Nordtronic er i en meget god kvalitet.

Ved udskiftning af den almindelige halogen pære til LED i en halogenspot, opnår man en LEDspot, man får en meget lavere temperatur, en meget længere levetid på lyskilden, og en helt klart lavere el regning.

Halogenspot monteret i isolering er en meget nemmere løsning end hvis man vælger den velkendte halogenspot med eller uden bagdåse, men som ikke har de rigtige godkendelser, alle disse godkendelser kan man finde på leverandørens hjemmesider.

I dag findes der også halogenspot som er påmonteret med transformer, det vil sige, de tilsluttes direkte til 230 volt installation, og der er også mulighed for videre sløjfning i disse halogenspot, men alle de halogenspot som er påmonteret transformer bruger en 12 volt halogenpære, man kan også udskifte den almindelige halogenpære til en Led lyskilde i disse halogenspot.

Bemærk alle nye halogenspot fra Nordtronic er monteret med en fleksibel rem som sidder på tilslutningsboxen, dette gør at den ikke trækker halogenspotten skæv i montagehullet i loftet.Medialys.dk • Ålevej 32 • 9681 Ranum • Danmark

Send en mail ved spørgsmål, dem svarer vi på så hurtig vi kan.

CVR: 33244681
E mail.  salg@medialys.dk

Alle priser er incl. moms på Medialys.dk

Sidst opdateret 24-3- 2015

Fragtpriser.

0 -500,- = 60,-

500 - 1500,- = 30,-

over 1500 gratis fragt

Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

Se de nye møbelspot med LED

Se de nye LED GU10 pære fra Nordtronic

Se også vores Netbutik med el gulvvarme www.Dansk-elgulvvarme.dk